Velkommen til min blog!

Velkommen til min blog, hvor jeg fremover kommer til at skrive om stort og småt.

Bloggen er til dig som har lyst til at bruge fem minutter om ugen på at reflektere over livet på godt og ondt. Mit ønske er at tage udgangspunkt i dagligdagen og de oplevelser, som mange af os kan nikke genkendende til, og prøve at sætte dem ind i et lidt større perspektiv – nogle gange med links til relevante artikler, hvor du kan gå mere i dybden med emnet.

Mit håb er, at du vil opleve bloggen som en mulighed for at gøre et kort stop i en travl dagligdag – en dagligdag, hvor det er nemt at glemme det større perspektiv, fordi man bliver revet med af det, der foregår lige om ørerne på én.

Det første indlæg handler om betydningen af, hvordan vi mennesker møder hinanden.

Jeg tager gerne imod konstruktive kommentarer og forslag til forbedringer hen ad vejen.

Rigtig god læsning!

Kærlige hilsener
Ulla