Udtalelser


Jeg har fået meget for pengene

Det kan godt være, at jeg lyder lidt jysk nu, men jeg synes sgu, jeg har fået meget for pengene. 

B, mandlig ingeniør efter endt forløb i parterapi


Du er den dygtigste terapeut, jeg har gået hos

Sjovt, hvor svært det er at se sig selv. Kan godt se nu, at jeg har haft en slem depression. Kan mærke, at jeg indeni er meget lettere nu. Det er så dejligt. Jeg kan godt forstå, du er så efterspurgt, for du er den dygtigste terapeut, jeg har gået hos – og det er ikke så få endda.

Kærlig hilsen J


Vidunderlig at der findes mennesker som dig

Jeg føler et stort behov for at takke dig for al din omsorg over for mig. Det er vidunderligt at vide, at der faktisk findes mennesker som dig midt i blandt os.

Kærlig hilsen G


Du er indlevende, mild og omsorgsfuld

Til sidst vil jeg blot – fra os begge to – takke dig rigtig mange gange for al den hjælp til selvindsigt, støtte til at opnå den andens forståelse, forståelsen af os fra din side, forklaringerne om hvad der sker i nervesystemet og om hvordan vores tilknytning er, din evne til indlevelse og din altid søde, milde, præcise og omsorgsfulde måde at være på. Du er blevet vores ‘guld’.

Kærligst M og R


Tak for stor hjælp i vores parforhold

Kære Ulla. Blot en lille hilsen for at fortælle dig, at vi har det stadig godt, og at vi til stadighed taler om dig med varme og glæde.
Parforhold er en fantastisk ting, der kræver en vis indsats, hvis man vil bevare det – og en større indsats hvis man vil udvikle det – og ind imellem en mental pause for at overleve det.

Tak for stor hjælp og fordi du er dig.

Mange kærlige tanker P og J